Новини


Чепіонат Європи

12 - 06 - 2013
<    1 из 1    >

06 – 10  червня 2013 року у м. Локса (Естонія) проводився перший чемпіонат Європи з городкового триборства серед чоловіків та жінок.

Збірну команду України представляла кременчужанка Кочергіна Світлана – аспірантка Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського та помічник машиніста роторного комплекса ГОК м Ордженікідзе Дніпропетровської обл., змс Володимир Розлуцький .

Змагання з городкового триборства включали три дисциплини городкового спорту (класичні, єврогородки та фінські городки ).

 Світлані не було рівних в класичних та єврогородках, де вона показала високий результат і посіла два перших місця, а у змаганнях полімерними битками вийшла на друге місце. Таким чином Кочергіна Світлана вперше  стала чемпіонкою Європи з городкового триборства 2013 року. За що їй вручено 3 кубки і 3 медалі за перші місця у грі класичними, полімерними битками та у триборстві. Друге місце посіла росіянка Ніна Мітіна, а третє місце – Яршевич  Тетяна – представниця Білорусі.

Вітаємо Світлану та її тренера, заслуженого тренера України, доцента КрНУ Севрюка М.П., та бажаємо подальших успіхів у навчанні та роботі.

Володимир Розлуцький в загальному заліку посів друге місце, перше місце зайняв представник Росії Володимир Тихомиров.

В змаганнях прийняли участь представники з 7 країн: Росія, Білорусь, Україна, Естонія, Латвія, Фінляндія, Монголія