Новини


КУБОК УКРАЇНИ 2013

23 - 09 - 2013
<    1 из 1    >

Друге по значимості змагання у любому виді спорту в  сезоні є звичайно Кубок . І саме за Кубок України 2013 року в Євпаторію приїхало поборотись десять команд, а саме: АР Крим, м.Київ, Вінницька, Дніпропетровська, Запорізька, Кіровоградська, Львівська, Луганська, Полтавська та Харківська області.  Згідно Регламенту проведення Кубку України з городкового спорту десять команд було поділено на дві групи згідно жеребкування:

Група «А»: Дніпропетровська, Львівська, Луганська, Полтавська та Харківська області;

Група «В»: АР Крим, Вінницька, Запорізька, Кіровоградська області, м.Київ.

В кожній з груп боротьба велась по круговій схемі, згідно якої було виявлено по дві найсильніші команди:

В групі А – Дніпропетровська та Харківська області, в групі В – м.Київ та АР Крим. Отже, саме ці чотири команди зійшлись у півфіналі. АР Крим без проблем розібрався з Дніпропетровською областю з рахунком 3:0, а от збірній м. Києва прийшлось сильно попотіти у боротьбі з Харківською областю. Перемога збірної Києва визначилась у 5-тій партії в зустрічі, і з рахунком 3:2 кияни залишаються у боротьбі за головний трофей.

В фіналі за Кубок України зійшлись АР Крим та збірна м.Києва.  З рахунком 1:3 перемогу отримала збірна м.Києва, яка вдруге в історії завойовує Кубок України. В боротьбі за третє місце сильнішою була команда Дніпропетровської області.